Our Projects

The Precinct Restaurant
August 1, 2016
Denmark Medical Centre
August 2, 2016
Show all

Zenith Interiors Fitout

A challenging space from a lighting design perspective due to large infiltration of natural light on the eastern side and a lack of reflective surfaces from above resulted in an innovative approach being required. The final solution was flexible and allowed lighting to be adjusted to direct client’s eyes to specific areas of interest.

A challenging space from a lighting design perspective due to large infiltration of natural light on the eastern side and a lack of reflective surfaces from above resulted in an innovative approach being required. The final solution was flexible and allowed lighting to be adjusted to direct client’s eyes to specific areas of interest.